"Wat is ParkinsonNet?"


Voor vandaag stond Bas Bloem, één van de oprichters van het ParkinsonNet, op het programma. Maar door een overvolle agenda kon hij niet aanwezig zijn.

Yvonne den Ouden opent de dag met een aantal huishoudelijke mededelingen, bedankt o.a. Hans Vonk voor de aanschaf van de nieuwe apparatuur, die wij dankzij ondersteuning van het VSB-fonds, hebben aangeschaft.

En vervolgens wordt een filmpje van Mr. Bean getoond, die vorige keer tijdens "Op vakantie met Parkinson" vanwege technische problemen niet kon worden vertoond.

Eerst draagt de heer Cromwijk een gedicht voor over de "ParkinsonPloeg" op de maandagochtend bij de fysiotherapie onder leiding van Annemiek Vonk. Gedicht  en foto van de maandagochtendploeg zie onderaan deze pagina.

DSC01741-7.jpg

dhr. Cromwijk leest gedicht voor

Vervolgens starten we de dag met een presentatie van Annemiek Vonk, regiocoördinator van ParkinsonNet Woerden en omstreken. Zij vertelt wat het ParkinsonNet is en hoe u de aangesloten zorgverleners kunt vinden. Onderaan deze pagina vindt u de presentatie van Annemiek Vonk.

DSC01721-2.jpg

Annemiek Vonk

 

DSC01726.jpg   DSC01725.jpg

bezoekers luisteren aandachtig toe

Daarna is er een informatiemarkt, waar de verschillende zorgverleners uit het ParkinsonNet-netwerk zich zullen presenteren. Aanwezig zijn een ergotherapeut, een fysiotherapeut, een logopedist en een diëtiste.

   DSC01736.jpg DSC01737-1.jpg  DSC01734.jpg

Na de koffiepauze is aandacht voor ParkinsonTV. Bas Bloem maakt maandelijks een nieuwe uitzending met een informatief onderwerp. Wij laten een samenvatting zien van "Parkinson en Depressie" waarin ons stuurgroeplid Hans Vonk, als ervaringsdeskundige in de uitzending aanwezig was. Vervolgens heeft Bas Bloem een speciale boodschap voor ons Parkinson Café.

DSC01751.jpg

Bas Bloem op groot scherm aanwezig

 

 

ParkinsonNet Woerden
PowerPoint – 471,3 KB 554 downloads