Neuroloog Jorrit Hoff kwam op bezoek


Wat een opkomst op 10 september 2022.

Met 75 bezoekers was dit een zeer waardevolle bijeenkomst, waarvoor zelfs vele extra stoelen bijgezet moesten worden.

Bij ons Parkinson Café Woerden kwam namelijk neuroloog Jorrit Hoff van het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein op bezoek.

Hij verzorgde een presentatie over het boek, De Parkinson Pandemie, dat hij samen met neuroloog Bas Bloem geschreven geschreven heeft

Maar voordat onze voorzitter Yvonne den Ouden Jorrit Hoff het woord gaf riep zij de zaal op om even naar het nieuwe Zorgcollege van de Gemeente Woerden te zwaaien (wethouders Mariëtte Pennarts-Pouw en Jacques Rozendaal en hun 4 beleidsondersteuners). Woensdag 14 september is er namelijk een korte kennismakingssessie georganiseerd met de vrijwilligersorganisaties in Harmelen, waar Parkinson Café Woerden natuurlijk niet mag ontbreken. De inwoners met parkinson en hun familieleden en mantelzorgers  moeten “letterlijk” met velen in beeld blijven om ook bekend bij de Gemeente te blijven.

Het filmpje met zoveel bezoekers in ons Café zal meer zeggen dan 1000 woorden!

 

Het eerste uur werden de bezoekers door Jorrit Hoff via een powerpoint-presentatie rustig en duidelijk door het boek geleid.

De bezoekers zaten zeer aandachtig te luisteren. En Jorrit Hoff zegde toe de presentatie toe te sturen, dus zodra deze is ontvangen, kunnen onze bezoekers deze nog eens rustig nalezen.

 

Na de pauze met heerlijke koek heeft Jorrit Hoff nog uitgebreid de tijd genomen om alle binnengekomen vragen rustig en duidelijk te beantwoorden. 

We zijn ontzettend blij en dankbaar, dat hij in zijn drukke agenda tijd voor ons had vrijgemaakt en trots dat wij hem met zoveel bezoekers mochten ontvangen!

Tot slot ontving Jorrit van ons als blijk van dank en waardering een echt Woerdens kaaspakket.


Onze dank voor deze zeer geslaagde bijeenkomst gaat verder ook zeker uit naar de extra hulp en ondersteuning in de stuurgroep door Daya en Janet.

Super!