Leg uw wensen vast!Vandaag, 13 april 2024, start Bert van der Molen, als nieuwe voorzitter van Parkinson Café Woerden, de bijeenkomst over het onderwerp 'Leg uw wensen vast'.

Deze bijeenkomst is het vervolg van 9 september 2023 met toen als onderwerp 'zelf regie houden, koester het leven in de laatste levensfase'.

Heeft u alles goed geregeld voor de toekomst? Voorkom verrassingen voor uw dierbaren en zorg dat uw testament up-to-date is.

 

Om deze materie in goede banen te leiden was vandaag 
mr. Haike Muntinga, kandidaat notaris, van het kantoor Louwerens en Jaquet, bereid gevonden ons te informeren over het opstellen van een testament en/of levenstestament.

Al met al een ingewikkeld onderwerp, waar allerlei financiële aangelegenheden als medische zaken om de hoek komen kijken en het verstandig is om dit te laten vastleggen bij een notaris.

Wij kregen helaas niet de powerpointpresentatie, maar wel een website waarop veel informatie is te vinden over allerlei onderwerpen die te maken hebben met het opstellen van een testament of levenstestament

Deze informatie is terug te vinden op

Je regelt het bij de notaris | Notaris.nl

Haike Muntinga krijgt na afloop van Bert van der Molen een bosbloemen uitgereikt voor har heldere en duidelijke uitleg bij dit toch moeilijke onderwerp.

Vervolgens kreeg stuurgroeplid, Dunja van Kleef, nog even het woord. Zij vroeg nog even aandacht voor onze mantelzorgers, namelijk een speciale theatervoorstelling in Het Klooster in Woerden.

In deze liefdevolle productie bewaren twee wijze pleegzusters in hun magische kast de dagelijkse verhalen van degenen voor wie zij zorgen. Met een open hart en vol moed stappen zij de uitdagingen tegemoet. Een uur vol betovering en herkenning, speciaal voor jou, de moedige mantelzorger!

De voorstelling is geschreven door twee theatermaaksters die zelf ervaren wat het betekent om mantelzorger te zijn. Zij verwijst naar twee folders die voor onze bezoekers klaarliggen bij de uitgang.

Vervolgens sluit Bert van der Molen deze mooie bijeenkomst.