Verslag en verantwoording over 2014 t/m 2019


Hieronder vindt u het verslag van Parkinson Café Woerden over de periode 2014-2018 en onze 1e lustrum viering op 23 februari 2019.

 

Voorbeeld HTML

En onderstaand de reactie van Miriam Leenders, activiteitencoördinator van de Parkinson Vereniging.
Een mooi compliment en een leuke opsteker voor het Parkinson Café Woerden.


Beste Parkinson Café medewerkers,

Op zaterdag 18 mei heb ik uit handen van Hans Vonk het sociaal- en financieel verslag van het Parkinson Café Woerden ontvangen.

Zoals we van Parkinson Café Woerden gewend zijn ziet dit er netjes, overzichtelijk en verzorgd uit. Het geeft een goed beeld van alle activiteiten, mooie overzichten, foto’s etc.  

Met veel belangstelling heb ik het document gelezen.

Wat ik vooral heel mooi en overzichtelijk vind is de diversiteit aan activiteiten. We zien dat het Parkinson Café Woerden nog steeds veel bezoekers trekt (gemiddeld 60 personen) en financieel gezond is. In het urenoverzicht van de stuurgroep zien we terug dat er veel werk wordt gestopt in het Parkinson Café. Waarvoor dank aan de vrijwilligers van het Parkinson Café Woerden.

Niet alleen de bezoekers maar ook veel organisaties voelen zich verbonden met het Parkinson Café Woerden en geven daarom (financiële) ondersteuning. Ook het aantal belangstellenden (99 relaties) is bijzonder hoog. Dit alles geeft maar weer eens aan dat het Parkinson Café Woerden het goed doet en niet weg te denken is in Woerden en omgeving.

Ik denk dat jullie jubileumfeest daar een goed voorbeeld van is. De enorme belangstelling die er toen was, de ondersteuning van de locatie, bedrijven die sponsorde etc.   

De Parkinson Vereniging is ontzettend blij met de inzet van de vrijwilligers van Parkinson Café Woerden.

Een goede samenwerking is daarbij essentieel.

We hopen samen met jullie de volgende 5 jaren verder te kunnen bouwen!

Met vriendelijke groet,

Miriam Leenders

Activiteitencoördinator |  Parkinson Vereniging  
Kosterijland 12 | 3981 AJ Bunnik | 030-6561369
miriam@parkinson-vereniging.nl | www.parkinson-vereniging.nl

(Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag)