Mobiliteit met de ziekte van Parkinson


Afgelopen zaterdag, 11 juni 2022, stond ‘mobiliteit’ in het café centraal. We waren met ruim vijftig man/vrouw en het was goed elkaar te zien en te spreken.

Fysiotherapeute Annemiek Vonk en ergotherapeute Francisca Dees vertelden over de diversiteit in problemen met lopen die bij parkinson kunnen ontstaan en wat je eraan kunt doen om toch mobiel te blijven. Er werd ook geoefend en er was aandacht voor persoonlijke vragen. Het was een fijne ochtend!
Voor alle duidelijkheid staat onderstaand de powerpoint presentatie

Het volgende Parkinson café vindt plaats op 10 september. En dan met neuroloog Jorrit Hoff.

En tijdens deze bijeenkomst hebben we afscheid genomen van 2 stuurgroepleden. Van Jolanda Bakker, onze ergotherapeut (vandaag niet aanwezig) en van Denise Tomassen en haar dochter Esmee.

De 2 laatstgenoemden gaan verhuizen naar Meteren. Denise die met pijn in het hart afscheid neemt en de afgelopen jaren voor u en ons gezorgd heeft. Denk alleen maar aan alle koeken die zijn bij de plaatselijke PLUS wist te scoren. Jolanda, Denise en Esmee heel veel dank voor het uitstekende werk dat jullie hebben gedaan.

Dus ook de laatste keer dat onze jongste penningmeester met de koffiepot is rondgegaan en de goedgevulde koffiepot aan de voorzitter heeft overgedragen. 

Presentatie Parkinson Cafe 11 Juni 2022
PowerPoint – 16,3 MB 261 downloads