Wat een feest!


Het was er allemaal:

  • een prachtig theater om onze gasten te verwelkomen;

  • een entree met banner en slingers;

  • uitpuilende kapstokken door 130 bezoekers;;

  • lekkere koffie met feestelijke petit fours;

  • toespraken en felicitaties;

  • een geweldige cabaretier met dito voorstelling;

  • een afsluitende receptie met bitterballen, knabbels en drankjes;

Maar bovenal heel veel ontmoeting en gezelligheid!

Yvonne den Ouden, voorzitter van het Parkinson Café Woerden,

opent de bijeenkomst

Dankbaar en apetrots zijn wij als stuurgroep!

Dit zou in twee woorden gevat ook het verslag van de viering van ons 1e lustrum van Parkinson Café Woerden in Theater Het Klooster van Woerden kunnen zijn.

Dankbaar

Voor de steun en waardering die we mochten ervaren van de royale delegatie van de Parkinson Vereniging, wethouder Tymon de Weger en de behandelaren van ParkinsonNet Woerden.

Wethouder van de Gemeente Woerden                                                               Directeur van de Parkinson Vereniging

Tymon de Weger                                                                                                Carla Aalderink

Coördinator van ParkinsonNet

Annemiek Vonk

met een bloemetje voor alle stuurgroepleden

 

Maar ook voor de steun, waardering en bijdragen van gewone ondernemers uit de Woerdense gemeenschap (Theater Het Klooster, Café Restaurant Walzicht en de PLUS supermarkt uit Harmelen)

                                Theater Het Klooster in Woerden                                                                   Cafe-Restaurant Walzicht in Woerden

De Plus in Harmelen

Apetrots

Zijn we op de vele bezoekers, die letterlijk de wat hogere “drempels” in de theaterzaal trotseerden om te ervaren hoe Hans Holtslag wederom ons hart wist te raken met zijn voorstelling "Kristallen Tranen".

 

Boekje

Er zijn mogelijk mensen die gemist hebben in de grote drukte, dat er een boekje van Hans Holtslag voor
€ 5,-- te koop is.

Wilt u zo'n boekje bestellen, dan kan dat nog t/m vrijdag 15 maart a.s., door op onderstaande button te klikken.

Als Parkinson Café Woerden kopen we dan de hele bestelling bij Hans Holtslag en nemen wij het boekje mee op de volgende Parkinson Café-bijeenkomst op zaterdag 13 april a.s. om weer aan u voor € 5,-- door te verkopen.

Hans Holtslag, die al jaren als een soort van ambassadeur voor alle mensen met Parkinson optreedt en het begrip en de aandacht voor deze ingrijpende diagnose op een openhartige en positieve manier weet over te brengen; niet alleen op ons, maar ook op de “officiële beleidsmakers” en onze naaste omgeving.

En na afloop van zijn voorstelling ontving Hans Holtslag een daverend applaus van de 130 bezoekers en van Yvonne den Ouden kreeg hij een "Woerdens kaasje" en echte "Woersense sokken" uitgereikt.

 

Nogmaals: Wat een feest was het!

Wij als stuurgroep gaan op voor ons 2e lustrum over 5 jaar, u ook?