Parkinson en Bewegen met BALLEN!!!


Wat was het vandaag een BALLEN-feest. Er waren weer veel nieuwsgierige BALLEN, eh excuus, belangstellenden op deze Parkinsonbijeenkomst afgekomen. Op een iets andere tijd dan normaal, want vanaf 10.45 uur begonnen we met de inloop.

En we begonnen met de koffie en thee met:

  • chocoladeBALLEN

  • snoepjes als BALLEN

  • en slagroomsoesen in de vorm van BALLEN

    DSC01857.jpg

Kortom: dat was smullen geblazen.

En daarna gingen de fysiotherapeut en het houding- en beweegteam aan de slag, met je raadt het nooIt, namelijk met BALLEN.

DSC01862.jpg

Claudia van Eijk en Michelle Lim-Hok-Koen en dochter Mirthe Verdam samen met  Esther Verdam 

Het begon met BALLEN binnen en met BALLEN buiten.

Binnen werd er een zittend BALspel gedaan, maar er werd ook gevolleyBALD.

DSC01915-1.jpg   DSC01912-2.jpg

En buiten werd er met 4 teams aan voetBAL gedaan. Dit leek dan ook veel meer dan de Wereldkampioenschappen voetBALLEN die vanaf 13 juni 2018 van start gaan.

 DSC01880.jpg DSC01883.jpg

Het roze team speelde tegen het gele team. De één liep met zijn handen op de rug en de ander met zijn handen in de zij en weer een ander ging maar op het doeltje zitten. Maar ook eentje van het roze team verpestte de groepsfoto van het gele team. Maar het moet ook gezegd worden, het was warm weer vandaag. Iedereen was in voor een dolletje.

DSC01910.jpg

Na 3 potjes voetBAL was het wel duidelijk. Het gele team was wereldkampioen geworden. Toch nog een prijs voor Nederland.

Het BALLEN-uurtje was voorbij en de meesten waren nat en bezweet en gingen mee naar binnen. Daar stond de koffie en thee, maar ook de frisdrank, klaar.

Maar ook de gehaktBALLEN, de vegaBALLEN en de bitterBALLEN en andere snacks gingen snel van hand tot hand.

 

DSC01924.jpg   DSC01930.jpg

   DSC01929.jpg

En toen was het tijd voor de bingoBALLEN. Erica en Dunja speelden soepeltjes het bingospel. Ze lieten de BALLEN achter elkaar maar rollen. En zo te zien hadden ze er veel schik in en af en toe zaten ze te smoezen of de spelregels wel goed werden toegepast.

 

DSC01936-1.jpg   DSC01935.jpg

De prijzen vlogen eruit en er was voor een ieder wat wils

 

   DSC01940.jpg   DSC01940-1.jpg

DSC01944-3.jpg   DSC01942-2.jpg

En toen was de BALLEN-dag alweer voorbij. Iedereen leek vandaag weer erg enthousiast en dit was alweer het laatste Parkinson Café Woerden voor de zomervakantie.

Rest ons nog de sponsors te bedanken die deze dag ons Parkinson Café Woerden op een heerlijke manier hebben ondersteund.

plus.jpeg   vikas.png

Dat is PLUS in Harmelen. Zij hebben de drankjes, de chocolade, etc. verzorgd. En Cafetaria Vikas uit Harmelen, zij hebben de warme snacks verzorgd. Namens al onze bezoekers en de stuurgroep van Parkinson Café Woerden danken wij u hartelijk voor uw bijdrage. Het was weer een feest. Dank u wel!!!

En niet te vergeten, Truus Loos.

Zij kon vandaag helaas niet aanwezig zijn, maar zij heeft vandaag  gezorgd voor de gehaktBALLEN en de vegaBALLEN. Truus jij ook hartelijk bedankt.

Rest ons u een prettige zomerperiode toe te wensen

en zien wij u graag terug op 8 september 2018.