Actie "Specsavers Steunt"


Dit jaar (2015) hebben wij meegedaan aan de actie "Specsavers Steunt". Er is gedurende 3 weken druk gestemd. En het eindresultaat is dat we hebben gewonnen.

Wij vallen onder de Specsavers-vestiging van Nieuwegein.

En in 2016 wordt het hele jaar voor ons gespaard. Dus hoe hoog het bedrag uiteindelijk wordt, daar zullen we nog even op moeten wachten.

Dus voor iedereen die op ons gestemd heeft

HARTELIJK DANK

Dat maakt het Parkinson Café Woerden meer financieel daadkrachtiger.

Deze e-mail ontvingen wij op dinsdag 8 december 2015


UW DOEL HEEFT GEWONNEN

Beste heer Vonk,

Nogmaals hartelijk dank voor de aanmelding van Parkinson Café Woerden voor Stichting Specsavers Steunt. De stemronde voor de spaarronde 2016 is ten einde en Parkinson Café Woerden behoort tot de winnaars. Gefeliciteerd!

Start spaarronde
Vanaf 1 januari 2016 gaat Specsavers Nieuwegein, waarvoor u zich heeft ingeschreven, een jaar lang sparen voor Parkinson Café Woerden. Daarnaast spaart de winkel ook voor een landelijke doel. We maken in januari 2016 bekend welk doel dat is. Voor elk verkocht montuur of hoortoestel doneert de winkel een vast bedrag aan Stichting Specsavers Steunt. De spaarronde loopt tot en met 31 december 2016. Pas in 2017 is de opbrengst voor Parkinson Café Woerden bekend. Het is helaas niet mogelijk om tussentijds donaties te doen.

Persbericht
In de loop van het jaar versturen wij regelmatig nieuwsbrieven om u op de hoogte te houden van alle activiteiten. Ook informeren wij de lokale media om aandacht te vragen voor het goede werk van uw doel en de steun van Specsavers Nieuwegein*. Op 10 december sturen wij een persbericht uit naar de lokale media waarin wij bekendmaken dat Specsavers Nieuwegein voor uw doel gaat sparen. Wij willen hierin onderstaande quote van u opnemen. Wanneer u hier niet mee instemt vragen wij u om dit
vóór woensdag 9 december 12.00 uur aan ons te laten weten via nl.stichtingspecsaverssteunt@specsavers.com.

Quote
“We zijn ontzettend blij met de financiële steun van Specsavers Nieuwegein. We vinden het heel bijzonder dat er zo veel mensen op ons hebben gestemd. Dat is een extra aanmoediging om ons ook in het komende jaar met veel enthousiasme in te zetten voor [doelgroep] in [plaatsnaam]. De donatie van Specsavers is uiteraard heel erg welkom en we zullen hiervoor een heel goede bestemming vinden”, zegt Hans Vonk van Parkinson Café Woerden.

Vragen?
Het contact tussen Stichting Specsavers Steunt en uw doel loopt via Specsavers Nieuwegein. Heeft u vragen of ideeën die u wilt delen of wilt u kennismaken met de winkel, dan kunt u contact opnemen met de stichtingambassadeur in de winkel.

Met vriendelijke groet,

Stichting Specsavers Steunt