SPECIAAL NIEUWS VOOR DE MANTELZORGER


Mantelzorger, zorg jij ook voor jezelf?

Misschien merk je het niet, maar mantelzorgers zijn overal. Misschien ben je het (onbewust) zelf. Zorg jij bijvoorbeeld voor een naaste die langdurig ziek is, een beperking heeft of hulpbehoevend is? Of voor je zieke kind of ouder? Dan ben je mantelzorger. Ook als de zorg vanzelfsprekend voelt. Vroeg of laat krijgt iedereen met mantelzorg te maken. Daarom hebben wij een breed aanbod aan vrijwilligersorganisaties die steun bieden én acties die je zelf kunt ondernemen, om jouw waardering aan de mantelzorgers te uitten.

Mantelzorgkaart

Mantelzorg kan veel tijd in beslag nemen. Wellicht heb je vragen, maar kun je hier geen antwoorden op vinden, of zou je graag een extra steuntje in de rug willen. Waar kun je dan terecht? De mantelzorgkaart helpt je om niet alleen goed voor de ander, maar ook voor jezelf te zorgen! In de mantelzorgkaart vind je verschillende organisaties in Woerden die je kunnen helpen met jouw vragen, of je ondersteuning kunnen bieden.

Mantelzorg waardering

De zorg voor een kind, zieke ouder of partners is voor u als mantelzorger wellicht vanzelfsprekend, maar niet altijd even makkelijk. Daarom zetten wij, samen met onze partners, de mantelzorgers in het zonnetje via verschillende evenementen, speciaal voor de mantelzorger. Denk bijvoorbeeld aan de mantelzorglunch en week van de mantelzorger, waarin mantelzorgers extra in het zonnetje gezet worden.

Klik op onderstaande documenten om de folders/pamfletten te bekijken:

 

 

Flyer Mantelzorg Waardering Digitaal
PDF – 509,0 KB 134 downloads
HVW 20220766 Flyer Mantelzorgondersteuning V 3
PDF – 930,8 KB 139 downloads
HVW 20220791 Mantelzorg Regio Woerden Campagnebeeld 1 2023
Afbeelding – 540,9 KB 134 downloads

 

Onderstaand tevens de foto's van de hierboven genoemde folders te beginnen met de flyer mantelzorgwaardering.

 

 

Flyer mantelzorgondersteuning